DSC06794b.JPG
DSC06823a.JPG
DSC06826a.JPG
sleeping room Loft Lavande
DSC06781.JPG
Entree.jpg
DSC06866.JPG

Loft Lavande

De prachtige moderne loft van Mille Fleurs bevindt zich aan de achterzijde van het huis, op de begane grond. In deze ruimte bevond zich vroeger de dorpsschool. Op de begane grond bevinden zich de eet- en de zithoek. Een tree lager bevindt zich de keuken.

De riante keuken is ideaal om met je familie en vrienden uitgebreid te koken en te dineren.

In de keuken vind je onder andere: 

- een magnetron-oven

- een hete lucht oven van 90 cm. breed

- een 5-pits gasfornuis

- een ruime koelkast en diepvries

- alle essentiële keukenapparatuur

 

Boven de keuken, op het entresol, bevindt zich het slaapvertrek voor 4 personen met 4 comfortabele eenpersoons boxsprings welke tevens gemakkelijk per twee aan elkaar te schakelen zijn. In de zithoek staat een tweepersoons bedbank met comfortabele topper voor twee extra personen.

 

Door het open karakter van de loft, sta je altijd in verbinding met elkaar, waar je je ook bevindt. De hoge ramen geven een prachtig zicht op de omgeving met hoogstamfruit en kasteeltje en zorgen voor een gevoel van licht en ruimte.

 

De bedden zijn fris opgemaakt voor aankomst en ook bad- en keukenlinnen zijn aanwezig. Er staat je een warm welkom te wachten dankzij de Nespresso en de waterkoker met een aantal koffiecups en theezakjes. Verder is er in de keuken alles aanwezig om een lekker ontbijtje of een eenvoudige maaltijd te bereiden met een vijfpits gasfornuis en magnetron met gril.

Buiten is er ruime parkeergelegenheid en een tuin waar je  gebruik kunt maken van het terras en gazon met prachtig uitzicht op de glooiende omgeving en het kasteel van de Commanderie. Je  kunt er ook je  fiets kwijt en in overleg gebruik maken van de barbecue.

 

Mille Fleurs Apartments

Sint-Pieterstraat 40
B-3792 Voeren
België

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Mille Fleurs