top of page

Omgeving

Zin om erop uit te gaan, te genieten van cultuur en natuur? Dit kan te voet, er zijn prachtige wandelroutes. Ook per fiets zijn de Belgische heuvels te bedwingen, er zijn prachtige fietsroutes en je kunt fietsen, mountainbikes en e-bikes huren in de buurt of natuurlijk zelf meenemen.

 

De mooiste wandeling van Vlaanderen komt vlak langs Mille Fleurs en het pand is gesitueerd aan een fietsknooppunt. Wat je zeker gezien moet hebben is de forelkwekerij in de kasteelgrachten bij de buren. En vergeet vooral niet bij de boer langs te gaan voor eigengemaakte appel- en perenstroop.

 

Omgeven door rust en stilte ontdek je als natuurliefhebber de mooiste pareltjes. Het historisch erfgoed - middenin een gaaf bewaard natuurlandschap - is wat de streek zo fotogeniek maakt!

 

Hou je van afwisseling of een meer levendige sfeer? Met Aken, Luik, Spa, Valkenburg en Maastricht op circa een half uur rijden is Mille Fleurs ook een ideale uitvalsbasis voor een stadsbezoekje of wellness.

Actief en avontuurlijk, rustig en comfortabel, luxueus en exclusief, authentiek en puur, cultureel, culinair of een combinatie? In de Voerstreek kan je het beleven.

Kijk op onze pagina 'Aanbevelingen Voerstreek' voor tips en links.

Omgeving: About
bottom of page