top of page
DSC06781.JPG

Over Mille Fleurs

Hallo, aangenaam kennis te maken!

Wij zijn Rogier en Fleur Receveur-Payens. In 2003 is Fleur in de Voerstreek gaan wonen in een bijzonder huis dat vroeger een dorpsschool en gemeentehuis is geweest. Vanaf dag 1 heeft zij met veel toewijding en met respect voor de historische waarde het pand gerestaureerd.

We hebben het altijd al heel leuk gevonden om mensen thuis te ontvangen. We vinden het heerlijk om mensen te laten genieten van een mooie omgeving en een bijzonder huis waar iedereen zich thuis kan voelen.

Met onze kinderen maken we graag wandelingen in de omgeving. We gaan dan naar de buren de kalfjes en jonge katjes knuffelen en kijken hoe de buurman stroop stookt van het hoogstamfruit uit de omliggende weides. De forelkwekerij is ook favoriet, niet in de laatste plaats om er een lekker hapje te eten.

 

In de omgeving zijn veel restaurants waar je heerlijk kunt genieten van streekproducten, zoals wijngaardslakken, kaas en stroop. Ook kun je hier genieten van de heerlijke wijn uit de heuvels van de Voerstreek.

Na jarenlang renoveren en verbouwen hebben wij onze droom waargemaakt met ons gastenverblijf ‘Mille Fleurs’. Mille Fleurs betekent letterlijk “duizend bloemen” in het Frans en verwijst naar de achtergrond die in middeleeuwse wandtapijten gemaakt werden van vele kleine geborduurde bloemen en planten. Die bloemen en planten vullen de leegte op tussen de figuren die de hoofdrol spelen op het wandtapijt. Dat is wat wij willen bereiken met het verblijf in Mille Fleurs: een ervaring toevoegen aan jouw leven, het te verrijken en je omringd te laten voelen door schoonheid.

 

We hopen je gauw eens te mogen ontvangen in Mille Fleurs.

Warme groet van Rogier en Fleur

Over Mille Fleurs: About
Portret Rogier en Fleur_edited
bottom of page