Expositie Inge Huybrechts

Inge Huybrechts (1974) is een Belgische kunstenares. Sinds een aantal jaren is ze intens en vol passie aan het schilderen. Wie van kleur en abstractie houdt en van mythische werelden die tot de verbeelding spreken, zal zeker zijn gading vinden bij haar doeken.

 

In 2007 studeerde Inge als theatermaker af aan de toneelacademie van Maastricht. Creatiebloed stroomt door haar aderen, steeds in een andere vorm.

In 2019 exposeerde ze bij Galerie Global Art in Tongeren. In 2020 in de bibliotheek van Voeren. En nu hangen haar doeken in synergie met de prachtige plek en omgeving van Mille Fleurs.

 

Inge maakt op aanvraag ook zielenschilderijen; een werk afgestemd op je ziel. Ze kan goed invoelen wat je ziel van beeld verlangt om zich mee te verbinden op een bepaald punt op je zielenpad. Een mooi idee om je bij te staan op je pad.

 

Hieronder 2 filmpjes met een inleiding door Inge over de expo bij Mille Fleurs en een rondleiding langs de expo. Daaronder een galerij van de schilderijen die nu bij Mille Fleurs geëxposeerd worden.
 

  • Facebook
  • linkedin-4-512
Contactgegevens
Inge Huybrechts

0032 - 472 / 73.11.23

Kerstexpo Inge Huybrechts
Inge Huybechts inleiding expo
Rondleiding langs expo bij Mille Fleurs
Rondleiding expo

Behind all things lies something vaster. Everything is but a path, a portal or a window opening on other than itself"

A.de Saint-Exupéry

 

Mille Fleurs Apartments

Sint-Pieterstraat 40
B-3792 Voeren
België

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Mille Fleurs